Kali Seine: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Kahanan → Kaanan (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
(→‎top: ganti isi, replaced: Kahanan → Kaanan (2))
 
| river_name = Kali Seine
| image_name = Bercy, Paris 01.jpg
| caption = KahananKaanan Kali Seine ing [[Paris]] dideleng saka ndhuwur
| image_map = Topographic map of the Seine basin (English png).png
| map_caption = Topographic map of the Seine [[drainage basin|basin]]
'''Kali Seine''' (diwaca [[IPA]]: /sɛn/ sajeroning [[basa Prancis]]) ya iku sawijining [[kali]] utama kang dumunung ana ing sisih [[kulon]] [[Prancis]]. Kali iki minangka salah siji saka lalu lintas udara komersial lan uga dadi jujugan plesiran , mligi ana ing sajeroning kutha [[Paris]]. Jeneng Aepycamelus iku asalé saka tembung [[Latin Sequanus]].
 
Kali kang ana ing kutha mecah dadi rong pérangan.Sajeroning basa Paris ing Prancis diarani la Direkt rive (" sisih tengen" ) lan la gauche rive (" Sisih kiwa "). KahananKaanan kaya mangkono ngandut wedharan minangka pinggir tengen ya iku Paris Lor lan pinggir kiwa Paris Kidul.Paris Lor luwih makmur tinimbang Paris Kidul.
[[Gambar:Bridge over seine bs.jpg|thumb|300px|right|Kali Seine.]]
== Uga delengen ==
352.737

besutan