Organ (anatomi): Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
[[Gambar:Menschliches auge.jpg|thumb|right|200px|[[Mata]], salah sawijining conto organ]]
 
Ing [[biologi]], '''organ''' iku golongan [[jaringan biologi|jaringan]] kang nglakoaké sapérangan [[fungsionalitas|fungsi]]. Organ [[sato kewan|kéwan]] kanthi umum nyakup [[jantung]], [[paru-paru]], [[utek]], [[mata]], [[lambung]], [[limpa]], [[pankreas]], [[ginjal]], [[ati]], [[usus]], [[kulit]], [[utérus]], [[saluran urin]], [[balung]], lan liya-liyané. Organ [[tetandurantetuwuhan]] racaké nyakup [[oyot]], [[batang]], [[godhong]], [[kembang]], lan [[woh]] sarta [[wiji]].
 
Saklompok organ kang gegandhéngan iku 'sistem organ'.
352.737

besutan