Oleaceae: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan, tetanduran → tetuwuhan
(→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, mbelah → nyigar, ordo → ordho, spesies → spésies)
(→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan, tetanduran → tetuwuhan)
| image_width = 240px
| image_caption = [[Zaitun]] (''Olea europaea'')
| regnum = [[TetanduranTetuwuhan|Plantae]]
| divisio = [[Magnoliophyta]]
| classis = [[Magnoliopsida]]
| color = lightgreen
}}
'''Suku mlathi-mlathian''' utawa '''Oleaceae''' iku [[familia|suku]] [[tetandurantetuwuhan]] sing kapérang saka 24 [[génus|marga]] lan watara 600 [[spésies]] tanduran.
 
Sapérangan ciri saka suku Oleaceae:
352.737

besutan