1 Dhésèmber: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Pamilihan umum → Pilihan umum, pamilihan umum → pilihan umum
(éjaan, replaced: - → - (6), - → - (6), Gregorian → Grégorius (2))
(→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Pamilihan umum → Pilihan umum, pamilihan umum → pilihan umum)
 
* {{Berita
|tgl = [[2012]]
|ber =-[[Kuwait]] nyelenggarakaken [[PamilihanPilihan umum Parlemèn Kuwait 2012|pamilihanpilihan umum parlemèn]].
|HU = y
|gbr =
348.872

besutan