Parté Komunis ing Bulgaria: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pamilihan umum → pilihan umum
(→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan, pérangan saka → péranganing, Komunis → Kuminis (3))
(→‎top: ganti isi, replaced: pamilihan umum → pilihan umum)
 
Parté iki diadegaké ing taun 1996 sawisé [[Parté Kuminis Bulgaria]] dibubaraké ing taun 1990. Wiwit taun 2001 parté iki péranganing Koalisi kanggo Bulgaria, sawijining pasekuton karo [[Parté Sosialis Bulgaria]].
 
Nalika pamilihanpilihan umum parlemèn taun 2014, Koalisi kanggo Bulgaria olèh 15,4% swara utawa lan 39 saka 240 kursi.
 
[[Kategori:Bulgaria]]
352.737

besutan