Djoko Suyanto: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Biografi: ganti isi, replaced: pamilihan umum → pilihan umum
(→‎Biografi: ganti isi, replaced: pamilihan umum → pilihan umum)
Djoko Suyanto ugi naté ndhèrèk kursus ing ''USAF Fighter Weapon Instructor School'' ing Pangkalan Udara Nellis, [[Las Vegas]], [[Nevada]]. Piyambakipun lajeng kanthi turut-turutan njabat dados Komandan Skadron Udara 14, Komandan Lanud Iswahyudi, Panglima Komando Sektor Pertahanan Udara Nasional, Komandan Komando Pendidikan TNI-AU, Asisten Operasi Kepala Staf Angkatan Udara, lan salajengipun dados Kepala Staf TNI-AU ingkang saderengipun dados Panglima TNI.
Sasampunipun lulus prosès ''fit & proper test'' ing [[DPR]], Djoko dipunlantik dados Panglima TNI déning Présidhèn ing tanggal [[13 Fèbruari]] [[2006]].
Kalih pakaryan ingkang kedah dipunrampungaken déning Djoko Suyanto inggih punika babagan kasejahteraning prajurit kairing kanthi kathahipun tuntutan supados [[TNI]] saged medhot sadaya bisnisipun dhateng pamaréntah lan perkawis babagan pro lan kontra hak pilih TNI wonten ing pamilihanpilihan umum taun [[2009]].
 
{{clr}}
352.737

besutan