Montenégro: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Menteri → Mantri (2)
(→‎Pasca referendum: ganti isi, replaced: Pamilihan umum → Pilihan umum)
(→‎top: ganti isi, replaced: Menteri → Mantri (2))
 
| [[Filip Vujanović]]
|-
| '''[[Perdana MenteriMantri Montenegro|Pradhana MenteriMantri]]'''
| [[Milo Đukanović]]
|-
348.872

besutan