Tony Blair: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Pamilihan Umum → Pilihan umum
(→‎top: ganti isi, replaced: Mentri → Mantri (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: Pamilihan Umum → Pilihan umum)
 
Tigang taun salajengipun, panjenenganipun mbekta Parté Buruh dhumateng tampuk pimpinan sasampunipun 18 taun pamaréntahan dipunkuwaosi déning [[Parté Konservatif (Britania Raya)|Parté Konservatif]]. Blair punika mantan Mahamantri saking Parté Buruh kanthi wekdal mengku kalungguhan paling dangu, lan satunggal-satunggalipun tiyang ingkang sampun mimpin parté kasebat nglampahi tigang urutan pilihan umum.
 
Parténipun sampun menangaken swanten mayoritas salebeting PamilihanPilihan Umumumum 2005 Britania Raya tanggal [[5 Mèi]] [[2005]].
 
Blair naté rawuh dhateng [[Jakarta]] tanggal [[29 Maret]] 2006. Kunjungan punika wujud kunjungan pisanan déning [[Mahamantri Britania Raya]] dhumateng [[Asia Kidul-wétan]] salebeting 21 taun pungkasan. Mahamantri Britania Raya pungkasan ingkang rawuh dhateng Jakarta inggih punika [[Margaret Thatcher]] ing taun [[1985]].
352.737

besutan