Sistem kardiovaskular: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
[[Gambar:Grafik blutkreislauf.jpg|thumb|Sistem sirkulasi manungsa, arteri wernané abang lan vena wernané biru.]]
'''Sistem kardiovaskular''' utawa '''sistem sirkulasi''' iku sawijiningsiji sistem [[organ (anatomi)|organ]] kang fungsiné mindhah dat nuju lan saka [[sél]]. Sistem iki uga nulung stabilisasi suhu lan pH awak (péranganing [[homeostasis]]). Ana telung jinis sistem sirkulasi: tanpa sistem sirkulasi, sistem sirkulasi kabukak, lan sistem sirkulasi katutup.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan