Ezra: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
# Grup ping pisan iku wong-wong buwangan Yahudi kang mulih saka Babel menyang Yerusalem, ngestokaké dhawuhé Kores, raja [[Pèrsi]].
# [[Baitallah]] (Dalem Gusti) ing Yerusalem dibangun manèh lan dislameti. Banjur dienggo nglakoni ibadat manèh.
# Pirang taun manèh, ana grup ping pindho wong [[Yahudi]] liyané kang bali menyang Yerusalem. Grup iki digiring déning [[Imam]] Ezra, sawijiningsiji ahli [[hukum]] Gusti. Ezra ngrewangi nata manèh kauripaning wong cilik ing babagan [[agama]] lan sosial, supaya bisa ngreksa warisan rohani [[Israèl]].
 
{{Alkitab}}
352.737

besutan