Oman: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan, padunung → sing ndunungi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
footnotes=
}}
'''Kasultanan Oman''' iku sawijiningsiji nagara ing [[Semenanjung Arab|Jazirah Arab]] pérangan kidul-wétan, [[Asia]] pérangan [[Asia Kidul-kulon|kidul-kulon]]. Oman wewatesan karo [[Uni Emirat Arab]] ing sisih kulon-lor, [[Arab Saudi]] ing sisih kulon, lan [[Yaman]] ing sisih kidul-kulon.
 
Watara 98,8% sing ndunungi Oman nganut agama [[Islam]]. [[Sultané]] saiki ya iku [[Qaboos bin Said Al Said]] sing nggulingaké [[bapak]]é dhéwé, [[Said bin Taimur]], sing kuwasa ing taun [[1932]] nganti [[23 Juli]] [[1970]]. Jembar wewengkon Oman luwih kurang separo jembar Pulo [[Sumatra]].
348.872

besutan