Wilfred Bouma: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
| ntupdate = 5 April 2010
}}
'''Wilfred Bouma''' iku sawijiningsiji juru main bal-balan Walanda.
 
==Cathetan sikil==
352.737

besutan