Profèsi: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
'''Profesi''' iku [[pagawéan]] kang mbutuhaké pelatihan lan kaprigelan ing sawijiningsiji ngèlmu tartamtu. Sawijining profèsi lumrahé ana [[asosiasi profèsi|asosiasiné]], [[kodhe ètik]], sarta prosès [[sertifikasi]] lan [[lisensi]] kang pancèn digiyaraké kanggo profèsi mau.
 
Wong kang nduwé profèsi tartamtu diarani [[profèsional]]. Sanajan mangkono, istilah profèsional uga kanggo kegiyatan kang nampa bayaran, minangka kosok balèn tembung [[amatir]]. Tuladhané ya iku petinju profèsional nampa bayaran kanggo tandhing tinju kang dilakoni, déné ulah raga [[tinju]] padatan ora dianggep profèsi.
352.737

besutan