Provinsi Cagliari: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi (2), Propinsi → Provinsi (6), paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
[[Gambar:Cagliari posizione.png|ka|200px|Lokasi Provinsi Cagliari ing Italia]]
'''Provinsi Cagliari''' minangka salah sawijiningsiji provinsi ing [[Italia]]. Provinsi iki jembaré 4.570 km². Gunggungé sing ndunungi ana 543.310 jiwa ([[2001]]) lan kapadhetan 119 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 71 komunitas. Provinsi iki dumunung ana ing region [[Sardinia]]. Kutha [[Cagliari]] minangka [[kutha]] kang gedhé dhéwé ing provinsi ini.
 
== Komunitas wigati ==
352.737

besutan