Petasia, Morowali: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(éjaan using AWB)
c
 
 
[[Kabupatèn Morowali]]
{{stub}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Morowali]]
 
 
{{stub}}
11.291

besutan