Naraguna:Kunirasem/Defense of the Ancients: Béda antara owahan

→‎Referensi: -> rujukan
(Digawé kanthi mertal kaca "Defense of the Ancients")
 
(→‎Referensi: -> rujukan)
''DotA'' nawakaké manéka werna modhèl ''game'', kapilih déning inang ''game'' ing awal pertandhingan. Modhèl ''game'' ndhikté apa-apa waè kang angel ing skenario, uga apa pemain bisa milih wira utawa sing diutus acak. Akèh modhèl ''game'' bisa digabung, saéngga duwèni pilihan luwih fleksibel.
 
== ReferensiRujukan ==
{{Reflist|colwidth=30em}}
5.602

besutan