Surat Al Muthaffifiin: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: hijrah → ijrah
(→‎Pokok-Pokok Isi: ganti isi, replaced: ndonya → donya)
(→‎top: ganti isi, replaced: hijrah → ijrah)
| Harf-e-Mukatta'at =
}}
'''Surah Al Muthaffifiin''' ([[basa Arab|Arab]]: '''المطفّفي''' ,"Kecurangan") ya iku surat ka-83 ing [[Al-Qur'an]]. Surat iki kagolong surat [[Makkiyah]], kang isiné ana 36 ayat. Diarani '''Al Muthaffifiin''' kang tegesé ''wong kang curang'' iku dijupuk saka [[tembung]] Al Muthaffifiin kang ana ing ayat pisanan surat iki. Surat iki surat pungkasan kang mudhun ing [[Mekkah]] sadurunge [[hijrahijrah]].
 
== Pokok-Pokok Isi ==
352.737

besutan