Binnenmaas: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Latar wuri: éjaan, replaced: padunungé → sing ndunungi, iku saka 12 provinsi Walanda lan sing cacahé → iku provinsi ing Walanda kanthi cacahé)
|-
|align="center" width="140px"|[[Image:Binnenmaas vlag.svg|120px]]
|align="center" width="140px"|[[Image:Coat_of_arms_of_BinnenmaasCoat of arms of Binnenmaas.pngsvg|120px]]
|-
|align="center" width="140px"|<small>Gendéra {{PAGENAME}}</small>
151

besutan