Kendhang: Béda antara owahan

151 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Besutané 114.4.219.101 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Besutané 114.4.219.101 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pambalèkan
 
 
== Wujud ==
Wujudé mèh [[silindher]], [[simetris]], ing salah siji sisih rada gedhé tinimbang sisih lawané. Pérangan kang luwih gedhé lumrahé disèlèhaké ing tengening panabuh. KendhangkokKendhang kkkkjbbkikkkkikikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkukurané9iki ukurané luwih cilik tinimbang [[bedhug]].ooooooooooooooookoooooooooooooooooooooooooooooooooooo9ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
 
== Jinis ==
20

besutan