Iran: Béda antara owahan

103 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Besutané Piranshahriha (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot
c (Besutané Piranshahriha (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pengembalian
 
Kutha krajan Iran ya iku [[Teheran]]. Nagara iki sing ndunungi kurang luwih 60 yuta jiwa lan jembaré ana... km².
 
Ing Iran, Persia, Azerbaijan, Kurdi (Kurdistan) lan Lour minangka kelompok etnis sing paling penting.
 
== Pamérangan administrasi ==
1

besutan