2004: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
 
== Prastawa ==
*Tsunami[[Lindhu AcehSamudra Hindia 2004]]
 
== Lair ==