TVRI Bogor: Béda antara owahan

34 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Besutané MyMda (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot
c (Besutané MyMda (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pambalèkan
| name =TVRI Bogor
| other name = PT LPP TVRI Stasiun Bogor
| network = [[TVRISTV Network]]
| Image = TVRILogo2019.svg
| Image size = 200px
| network = [[TVRI]]
|founded =
|founder =
| terr chan 1 = 10 VHF
}}
'''TVRI Bogor''' ya iku stasiun télévisi regional kanthi kantor kang mapan ing [[Kutha Bogor]], [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]]. Stasiun TV iki bisa dinikmati kanthi Channel 10 VHF ing frekuensi 799.25Mhz (mirunggan laladan [[Bogor]], [[Sukabumi]] lan sakiwatengene). Stasiun télévisi iki kalebu jaringan saka [[TVRISTV Network]].
 
==Cathetan suku==
151

besutan