Kutha Surakarta: Béda antara owahan

71 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
 
== Géografi ==
Kutha Surakarta letake ing 7°[[Lintang Lor]] lan 110°[[Bujur Wetan]]
 
== Pamaréntahan ==
599

besutan