Kabupatèn Tuban: Béda antara owahan

1.600 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
# [[Widang, Tuban|Widang]]
# [[Grabagan, Tuban|Grabagan]]
 
[[Kecamatan]] ing '''Kabupaten Tuban''' sing diasilake wiwit taun [[1978]] yaiku:
 
# Kecamatan [[Tempurejo, Tuban|Tempurejo]] (divisi saka Kecamatan Jenu) ing taun [[1978]]
# Kecamatan Lemah Rejo (perluasan saka Kecamatan Bangilan) ing taun [[1978]]
# Kecamatan Jatirogo Kota (penggabungan sebagian saka Kecamatan Jatirogo Timur, Kecamatan Jatirogo Kidul, Kecamatan Jatirogo Barat, lan Kecamatan Jatirogo Utara) ing taun [[1978]]
# Kecamatan Jatirogo Tengah / Jatirogo Pusat (penggabungan sebagian Kecamatan Jatirogo Selatan lan Kecamatan Jatirogo Barat) ing taun [[1981]]
# Kecamayan [[Tuban Lor, Tuban|Tuban Lor]] (penggabungan sebagean Kecamatan Tuban Tengah / Tuban Pusat, Kecamatan Tuban Kota, Kecamatan Tuban Barat, lan Kecamatan Tuban Timur / Tamansari) ing taun [[1984]]
# Kecamatan [[Tuban Kidul, Tuban|Tuban Kidul]] (penggabungan sebagian Kecamatan Tuban Barat, Kecamatan Tuban Kota, lan Kecamatan Tuban Tengah / Tuban) ing taun [[1984]]
# Kecamatan [[Pelayangan, Tuban|Pelayangan]] (divisi saka Kecamatan Widang) ing taun [[1988]]
# Kecamatan Karangsari (divisi saka Kecamatan Palang) ing taun [[1988]]
# Kecamatan Ronggomulyo (divisi saka Kecamatan Jenu) ing taun [[1988]]
# Kecamatan Pucukrejo (penggabungan sebagian saka Kecamatan Tuban Selatan, Kecamatan Tuban Kota, lan Kecamatan Tuban Barat) ing taun [[1992]] (PP RI nomer 47/1992)
# Kecamatan Bangilan Barat / [[Bangilan Kulon, Tuban|Bangilan Kulon]] (penggabungan sebagian saka Kecamatan [[Bangilan, Tuban|Bangilan]] lan Kecamatan Lemahrejo) ing taun [[2001]]
# Kecamatan Matara (divisi saka Kecamatan Parengan) ing taun [[2001]]
{{col-css3-end}}
 
Naraguna anonim