Parembugan Panganggo:Aldnonymous: Béda antara owahan

147 bèt wis dibusak ,  10 sasi kepungkur
c (Besutané ILENAS5 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané 198.16.78.44)
Tenger: Pengembalian
:Wah ada disini juga :D --[[Panganggo:Aldnonymous|Aldnonymous]] ([[Parembugan Panganggo:Aldnonymous|rembugan]]) 2 April 2019 16.37 (UTC)
:: nganggo basa jawa to, wkwkk rifmuhamad 2 April 2019 16.39 (UTC)
 
== {{Ping|ILENAS5}} ==
 
No Syoyp Dom ILENAS5 Nto anda! Eh --[[Astamiwa:Kontribusi pengguna/198.16.66.140|198.16.66.140]] 5 Mèi 2019 03.40 (UTC)
3

besutan