Prau panumpes Jepang Yamagumo (1937): Béda antara owahan

c
→‎top: clean up, replaced: November → Novèmber using AWB
c
c (→‎top: clean up, replaced: November → Novèmber using AWB)
{{nihongo|'''Prau ''Yamagumo'''''|山雲||''Méga (ing) gunung''}}<ref>{{cite book | last = Nelson | first = Andrew N. | year = 1967| title = Japanese–English Character Dictionary| publisher = Tuttle | isbn = 0-8048-0408-7|page= 346 & 942}}</ref> iku prau panumpes angka enem ing klas Asashio kang kaanggo nalika [[Perang Donya II]] darbéné [[Wadya Sagara Kamaharajan Jepang]]. Prauné minangka prau angka siji kang kaaran mitrut jenengé "Yamagumo".
 
''Yamagumo'' kapernahaké rikala 4 NovemberNovèmber 1936 déning [[Fujinagata Shipyards]]; banjur kababar rikala 24 Juli 1937. Prau iki kinepyakaké rikala 15 Januari 1938 ing pamangkuné Mayor Tameichi Hara<ref>{{Cite web|url=https://www.jacar.archives.go.jp/aj/meta/image_C13072073300?IS_KEY_S1=C13072073300&IS_KIND=detail&IS_STYLE=default&IS_TAG_S1=InD&|title=1月|website=www.jacar.archives.go.jp|access-date=2019-05-24}}</ref>. Prau iki kèrem rikala 25 Oktober 1944 ing [[Perang Supitan Surigao]] ({{coord|10|25|N|125|23|E}}).<ref name="TROM">{{cite web
| url= http://www.combinedfleet.com/yamagu_t.htm
| title= {{PAGENAME}} ing Combinedfleet.com
1.809

besutan