Brunéi Darussalam: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
'''Brunei Darussalam''' iku nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Kutha krajané ya iku [[Bandar Seri Begawan]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana 3000 km2kilometer<sup>2</sup>.
{{Brunei Infobox}}
'''Brunei Darussalam''' iku nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Kutha krajané ya iku [[Bandar Seri Begawan]]. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana 3000 km2.
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.brunei.gov.bn Situs resmiResmi]
* {{ms}} [http://www.pusat-sejarah.gov.bn/sultanbrunei.htm Pusat Sejarah Brunei Darussalam]