Abang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Kombinasi warna abang (9): dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
c (→‎Panggunaan, simbolisasi sadina-dina: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (2) using AWB)
c (→‎Kombinasi warna abang (9): dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
 
=== Kombinasi warna abang (9) ===
Warna abang bisa dicampur karo warna liyané. Contoné warna abang kang dicampur karo warna [[biru]] dadi warna [[ungu]], yèn dicampur karo warna [[kuning]] dadi warna [[jingga]]. Werna abang isih karinci manèh dadi sawetarasawatara (9) jinis, kanthi jeneng ing [[basa Inggris]],ya iku kaya tabel ing ngisor iki:
{| class="wikitable"
!width="100"|[[Werna]]
352.737

besutan