Wong Banjar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Populasi Suku Banjar ing Kalimantan Kidul: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(→‎Tokoh-tokoh Banjar: ganti isi, replaced: Menteri → Mantri (5), menteri → mantri (3))
c (→‎Populasi Suku Banjar ing Kalimantan Kidul: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
 
=== Populasi Suku Banjar ing Kalimantan Kidul ===
Miturut [[sènsus]] [[kang ndunungi]] taun [[2000]] déning Badan Pusat Statistik (BPS), [[populasi]] suku Banjar ing Kalimantan Kidul ana 2.271.586 jiwa, kang kadistribusi ing sawetarasawatara [[kabupatèn]] lan [[kutha]], ya iku:
* 142.731 jiwa ing kabupatèn [[Kabupatèn Tanah Laut|Tanah Laut]]
* 154.399 jiwa ing kabupatèn [[Kota Baru]] (kalebu kab. [[Kabupatèn Tanah Bumbu|Tanah Bumbu]])
352.737

besutan