Wedhus: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Daging: dandani pangéja, replaced: manéh → manèh using AWB
(→‎Daging: ganti isi, replaced: darah tinggi → blegudreg)
c (→‎Daging: dandani pangéja, replaced: manéh → manèh using AWB)
 
== Daging ==
Saka ''peternakan'' wedhus kang dijupuk asilé ya iku daging wedhus, daging wedhus lumrahé di dol kiloan ing [[pasar]].<ref name="internet5"/> [[Daging]] wedhus bisa diolah dadi [[masakan]].<ref name="internet5"/> Masakan kang nganggo bahan dhasar daging wedhus ya iku, [[semur]], [[satè]] wedhus, [[empal]], [[sega pindhang]], [[sega gandhul]] lan akèh manéhmanèh liyané.<ref name="internet4">[http://www.resep-masakan.net/resep-sate.php resep-masakan.net](dipunundhuh tanggal 24 Mèi 2011)</ref>
 
Kanggo wong kang lara [[sroke]] lan [[hiperténsi]] utawa blegudreg, kudu-ati-ati yèn mangan daging wedhus.<ref name="internet5"/> Daging wedhus ngandhut kadar lemak kang akèh. Mulané yèn kakèhan mangan daging wedhus bakal nganggu [[kaséhatan]].<ref name="internet5"/>
352.737

besutan