Serat Sri Tanjung: Béda antara owahan

158 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Sri Tanjung''' iku salah sawijiné dhèwa khayangan ingkang kagungan gawéyan jaga portal utawa lawang swarga. Amarga wewèngkon gawéyané iku, Sri Tanjung kagungan amanah kanggo manut marang Sang Hyang utawa Gusti Pengèran.
 
Dipitudhuhké wonten satunggalé satriya asmané [[Raden Sidapaksa]] tindhak saka padunungané menyang [[Nagari Sindhuraja]]. Raden Sidapaksa punika kautus
 
[[Kategori:Kapustakan Djawi]]
3.421

besutan