Ida Fauziyah: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
nggawe pranala anyar
(nggawe artikel anyar)
 
(nggawe pranala anyar)
'''Ida Fauziyah''' (lair [[Mojokerto]], [[Jawa TimurWétan|Jawa Wetan]], tanggal 17 Juli 1969) ya iku Menteri [[Kementerian Ketenagakerjaan]] [[Kabinet Indonesia Maju]] taun 2019–2024.
5.602

besutan