Cithakan:Naraguna jv: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
| level = N
| id = [[Basa Jawa|jv]]
| info = Naraguna puniki '''[[:Kategori:Panganggo jv-N|panutur ibuasli]] [[:Kategori:Panganggo jv|basa Jawi]]'''
| usercategory = Panganggo jv-N
| nocat = {{{nocat|}}}
9.492

besutan