Zona wektu: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Replacing Standard_World_Time_Zones.png with File:World_Time_Zones_Map.png (by CommonsDelinker because: Duplicate: Exact or scaled-down duplicate: c::File:World Time Zones Map.png).)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
[[Gambar:World Time Zones Map.png|thumb|300px|Zona wektu donya]]
Donya utawa [[bumi]] iki dipérang dadi 24 '''zona wektu''' kang béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal kang dadi pathokan ya iku wektu [[GMT]], wektu kang ana ing [[Greenwich]], [[Inggris]]. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki(UTC 0).
[[Qoutes Editing]]
 
== Uga delengen ==
Naraguna anonim