Ratu Ageng: Béda antara owahan

1.191 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
Kaca anyar: '''Ratu Ageng''' ya iku sesebutaning pramèswarining ratu sing wis randha.<ref>{{Cite book|url=https://www.sastra.org/bahasa-dan-budaya/kamus-dan-leksikon/802-bausastra-jawa-poerwadar...
(Kaca anyar: '''Ratu Ageng''' ya iku sesebutaning pramèswarining ratu sing wis randha.<ref>{{Cite book|url=https://www.sastra.org/bahasa-dan-budaya/kamus-dan-leksikon/802-bausastra-jawa-poerwadar...)
(Ora ana béda)
2.820

besutan