Parembugan Naraguna:Saringan planggaran: Béda antara owahan

Kaca anyar: {{bintangWiki| |nama=Wekdal Emas |border=gray |color=#fdffe7 |namaberkas=Image:Wikiretirementgoldwatch.png |pesan=Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para pangangg...
(Kaca anyar: {{bintangWiki| |nama=Wekdal Emas |border=gray |color=#fdffe7 |namaberkas=Image:Wikiretirementgoldwatch.png |pesan=Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para pangangg...)
(Ora ana béda)
Naraguna anonim