Desain Grapis: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
ganti tembung, replaced: digawe → digawé (2) using AWB
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: lewat → liwat)
c (ganti tembung, replaced: digawe → digawé (2) using AWB)
 
'''Desain grapis''' utawa rancang grapis iku prosès komunikasi gawé elemen visual, koyo huruf, bentuk, lan gaambar sing kanggone digawedigawé nentukno sudut pandang pesan sing arep disampek
ake. Babagan iki ngelibatake proaaàses komunikasi visual.
 
== Sajarah ==
Sajarah desain grafis ga bisa pedhot teko sejarahperkembangan seni rupo. Karenanya, produk komunikasi visual paling tuwo sing tau tinemu ya iku lukisan gua ning Lascaux, [[Prancis|Perancis]], kiro-kiro asalé soko taun 15.000-10.000 SM.<ref>Meggs, Philip B., dan Alston W. Purvis. 2006.</ref> Simbol-simbol sing bentuk e ideogram iki ngembang dadi aksara sing saiki digawedigawé liwat layar gawai. Temuan mesin cetak sing ngembang teko Tiongkok nganti Eropa uga dadi faktor wigati gawé perkembangan kawitan desain grapis.
 
Henry Cole iku salah sijiné uwong sing paling pengaruh ning dunyo pendidikan desain ana ing Inggris, dek e ngomong ana ing pemerintah 
352.737

besutan