Militèr: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: serdhadhu → saradhadhu using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
c (→‎top: éjaan, replaced: serdhadhu → saradhadhu using AWB)
 
'''Militèr''' yakuwi angkatan bersenjata saka sawjining nagara lan sakabèhané kang magepokan karo angkatan bersenjata.
 
Padanan kata liyané yakuwi '''bala''' utawa '''angkatan bersenjata'''. Militèr racaké dumadi saka para [[prajurit]] utawa [[serdhadhusaradhadhu]].
 
Tembung liya kang cedhak karo militèr yakuwi [[militèrisme]], kang tegesé kurang luwih perilaku tegas, kaku, agrèsif lan otoritèr "kaya militèr". Kamangka pelakuné bisa waé pamimpin [[sipil]].
352.737

besutan