Tamo daleko: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: serdhadhu → saradhadhu (2) using AWB
c (→‎Lirik: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: serdhadhu → saradhadhu (2) using AWB)
 
'''Tamo daleko''' ([[Sirilik]] [[Serbia]]: Тамо далеко; [[Basa Inggris]]: ''Far Away'') iku lagu tradhisional [[Serbia]] saka jaman [[Perang Donya I]]. Lagu iki dianggep "lagu kabangsan" déning para serdhadhusaradhadhu [[Serbia]] sing lunga mangkat [[perang]]. Lagu iki ditembangaké déning serdhadhusaradhadhu ing pulo [[Corfu]], wektu pamunduran bala Serbia liwat [[Albania]] lor, sawisé Serbia dikalahaké déning kakuwatan pusat ''Central Powers''. Serdhadhu iki nembangaké désané, gréja panggonan dhèwèké palakrama, lan pamunduran sing njalari kanca-kancané padha mati amarga kadhemen, kaluwèn lan penyakit, uga anané serangan-serangan bandhit.
<!--
The sea around Corfu and the nearby small island Vido is known to this day as the "Blue Tomb" because of several thousand soldiers, that died there of the consequences of the withdrawal, were buried in the sea since there was not enough space to bury all of them on land.
352.737

besutan