Lengkeng pingpong: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎Taksonomi: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
(ganti isi, replaced: Tanduran → Tuwuhan (2), tanduran → tuwuhan)
c (→‎Taksonomi: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
== Taksonomi ==
Miturut taksonomi tuwuhan buah lengkeng saged dipunklasifikasiaken:
# Lengkeng Jantan namung gadhah kembang lanang kemawon, lan namung gadhah [[Benang sari]] sak punikasapunika piranti kelamin lanang ingkang ngasilaken ingkang gadhah fungsi dados inti sperma kanggé penyerbukan.
# Lengkeng Betina namung gadhah kembang wadon kemawon, jinis punika namung gadhah bakal buah ingkang berisi bakal biji ''Ovulum'' ingkang ngandhut [[sel]] telur.
# Lengkeng ingkang gadhah 2 jinis kembang minangka kembang lanang utawi wadon, saéngga saged ngembang lan buah. prosès penyerbukan dipunlampahi saking satunggal pohon saéngga pohon punika msaged ngasilaken buah.
352.737

besutan