Naraguna:Wiwik P/Blueberry: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎top: ndandani saltik using AWB
c (Céréales Killer ngalih kaca Panganggo:Pratiwiwdri/Blueberry menyang Panganggo:Wiwik P/Blueberry: Otomatis ngalih kaca nalika ngganti jeneng panganggo "Pratiwiwdri" dadi "Wiwik P")
c (→‎top: ndandani saltik using AWB)
 
'''Blueberry''' ya iku [[tetanduran ngembang]] kang awarna [[biru]] &#x2013ndash; utawa [[wungu]] &#x2013ndash; woh wohan blueberry iki idiklasifikasèkaké ing babagan '''''Cyanococcus''''' ing ''Vaccinium'' [[Gènus|genus]] ''.'' ''Vaccinium'' uga kalebu cranberries, bilberries, lan huckleberries . <ref>{{Cite book|url=https://books.google.com/?id=AxbUJntXepEC&pg=PA222|title=Google Books -- Biotechnology of fruit and nut crops By Richard E. Litz|last=Litz|first=Richard E|year=2005|isbn=9780851996622}}</ref> Komersial "blueberry" &#x2013ndash; kalebu loro liar ya iku ('lowbush') lan blueberry ('highbush') &#x2013ndash; kabeh asli saka [[Amérikah Lor|Amerika Lor]] . Macem-macem blueberry sing ditemokaké ing [[Eropa]] nalika ing taun 1930-an. <ref name="nauman1993">{{Cite book|title=Fifth International Symposium on Vaccinium Culture|last=Naumann|first=W. D.|publisher=International Society for Horticultural Science|year=1993|isbn=978-90-6605-475-2|editors=K. A. Clayton-Greene|location=Wageningen, the Netherlands|pages=53–58|chapter=Overview of the Vaccinium Industry in Western Europe|oclc=29663461|chapter-url=http://www.actahort.org/books/346/346_6.htm}}</ref>
 
'''Blueberry''' ya iku [[tetanduran ngembang]] kang awarna [[biru]] &#x2013; utawa [[wungu]] &#x2013; woh wohan blueberry iki idiklasifikasèkaké ing babagan '''''Cyanococcus''''' ing ''Vaccinium'' [[Gènus|genus]] ''.'' ''Vaccinium'' uga kalebu cranberries, bilberries, lan huckleberries . <ref>{{Cite book|url=https://books.google.com/?id=AxbUJntXepEC&pg=PA222|title=Google Books -- Biotechnology of fruit and nut crops By Richard E. Litz|last=Litz|first=Richard E|year=2005|isbn=9780851996622}}</ref> Komersial "blueberry" &#x2013; kalebu loro liar ya iku ('lowbush') lan blueberry ('highbush') &#x2013; kabeh asli saka [[Amérikah Lor|Amerika Lor]] . Macem-macem blueberry sing ditemokaké ing [[Eropa]] nalika ing taun 1930-an. <ref name="nauman1993">{{Cite book|title=Fifth International Symposium on Vaccinium Culture|last=Naumann|first=W. D.|publisher=International Society for Horticultural Science|year=1993|isbn=978-90-6605-475-2|editors=K. A. Clayton-Greene|location=Wageningen, the Netherlands|pages=53–58|chapter=Overview of the Vaccinium Industry in Western Europe|oclc=29663461|chapter-url=http://www.actahort.org/books/346/346_6.htm}}</ref>
<nowiki>
[[Kategori:Bèri]]</nowiki>
352.737

besutan