Among Us: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
{{Infobox video game
| image = [[File:AmongAmongus Us logowordmark.svg]]
| alt = Logo ''Among Us''
| developer = InnerSloth