Abepura, Jayapura: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(éjaan using AWB)
c
 
'''Abepura''' iku [[dhistrik]] ing [[Jayapura]] [[Papua|Propinsi Papua]].
 
[[{{Kutha Jayapura]]}}
 
[[Kategori:Kutha Jayapura]]
4.638

besutan