Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
→‎Uga deleng: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB
c (→‎Sajarah: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara (3) using AWB)
c (→‎Uga deleng: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB)
{{reflist}}
 
== Uga delengendeleng ==
* [[Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
* [[Bedhug Kyai Bagelèn]]
9.492

besutan