Kabupatèn Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

c
clean up, replaced: ya iku → yaiku (3) using AWB
(éjaan, replaced: motto → sesanti, padunung → sing ndunungi, : → : (3), - → - (5), - → - (4))
c (clean up, replaced: ya iku → yaiku (3) using AWB)
 
 
=== Wewengkon ===
Wates wewengkon Kabupatèn Kotawaringin Wétan ya ikuyaiku:
{{Wates LKKW
|lor=[[Kabupatèn Katingan]]
 
=== Kacamatan ===
Kabupatèn iki nduwè 15 kacamatan, ya ikuyaiku:
<div style="column-count:2;-moz-column-count:2;-webkit-column-count:2">
#[[Antang Kalang, Kotawaringin Wétan|Antang Kalang]]
 
== Padunung ==
Okèhé sing ndunungi miturut proyeksi BPS Provinsi Kalteng kanggo taun 2008 ya ikuyaiku 324.863 jiwa, sing ndunungi [[lanang]] okèhé 170.389 jiwa lang sing [[wedhok]] okèhé 154.474 jiwa.
 
== Refrensi ==
9.492

besutan