Zimbabwé: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri (4))
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
|footnotes=
}}
'''Zimbabwé''' iku nagara ing bawana [[Afrika]]. Kutha krajan nagara iki ya ikuyaiku … Nagara iki sing ndunungi … jiwa lan jembaré ana … km<sup>2</sup>.
 
{{Afrika}}
9.492

besutan