Omnivora: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
éjaan, replaced: Uga delengen → Deleng uga, ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
c (éjaan, replaced: Uga delengen → Deleng uga, ya iku → yaiku using AWB)
 
'''Omnivora''' iku [[organisme]] kang mangan sawernaning panganan ya ikuyaiku wujud [[tetuwuhan]] lan uga daging utawa [[sato kéwan]].
 
== UgaDeleng delengenuga ==
* [[karnivora]]
* [[hèrbivor]]
9.492

besutan