Olahan Telugu: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Barkas:Vegetarian_Andhra_Meal.jpg|ka|jmpl|240x240px| Panganan vegetarian Andhra diladi ing acara wigati]]
[[Barkas:పెసరపప్పు_పులుసు_(2).jpg|ka|jmpl| Moong-dal pulusu kang digawé ing omah ing Andhra Pradesh]]
[[Barkas:Obbattu.jpg|ka|jmpl|200x200px| [[Puran poli|Bobbatlu]], pacitan kang digawé saka gandum utawa sooji kang isiné gula jawa lan lentilkacang-kacangan]]
[[Barkas:Chekodi.jpg|ka|jmpl|200x200px| [[Chakodi]], pacitan Telugu]]
 
3.597

besutan