4 Juni: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Austria → Ostenrik using AWB
(éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2))
c (→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Austria → Ostenrik using AWB)
{{gambarberita|Tokugawa_Ieyasu2.JPG|[[Tokugawa Ieyasu|Tokugawa]]}}
* '''[[1615]]'''-Pasukan pimpinan ''[[shogun]]'' [[Tokugawa Ieyasu]] ngrebat [[Pura Osaka]] ing [[Jepang]].
* '''[[1859]]'''-[[Perang Kamardikan]] [[Italia]]: wonten ing [[Pertempuran Magenta]], wadya [[Prancis]], dipunpimpin [[Louis Napoleon]], naklukaken wadya [[AustriaOstenrik]].
* '''[[1920]]'''-[[Hongaria]] kicalan 71% teritori lan 63% populasi nalika [[Traktat Trianon]] dipuntapakastani ing [[Paris]].
* '''[[1956]]'''-Mesir nyatakaken boten badhé nerasaken konsesi [[Terusan Suez]] sasampunipun mungkasi ing taun [[1968]].
9.492

besutan