Olahan Sami: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Norwegia → Nurwègen, Swedia → Swèdhen (2) using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: Finlandia → Finlan (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Norwegia → Nurwègen, Swedia → Swèdhen (2) using AWB)
[[Barkas:Sami_milking_bowls_-_Arctic_Museum.jpg|jmpl|300x300px| Mangkok susu susu]]
'''Masakan Sami minangka salah sawijining jinis olahan''' masarakat saka wilayah Sápmi kanggo masarakat Sami, sing kalebu ing [[Nurwègen|Norwegia]], [[Swèdhen|Swedia]], [[Finlan]] lan [[Ruslan|Rusia]] . Masakan tradisional saben daerah duwe sipat masing-masing.
[[Barkas:Dried_reindeer_meat.jpg|kiri|jmpl|240x240px| Daging [[Kidang kutub|rusa garing]]]]
<gallery class="center" caption="" widths="220px" heights="160px">
Barkas:Flatbread.JPG|Roti gawean krasan sing sederhana
Barkas:Poronkäristys.jpg|[[Sauteed reindeer|Versi reindeer sauteed]] versi Finlan
Barkas:Yumyum.JPG|Versi SwediaSwèdhen
</gallery>
 
9.492

besutan